Wandelcoaching

‘Ben jij al buiten geweest?’

Tijdens de coronacrisis werd wandelen enorm populair, en terecht. Het is wetenschappelijk aangetoond dat bewegen in een groene omgeving direct stress verlagend werkt. Door te lopen ga je ‘uit je hoofd’ naar ‘binnen’ en krijg je ruimte om te voelen.

Bij wandelcoaching wordt de omgeving actief gebruikt, al is dat soms helemaal niet nodig omdat de inspiratie van zelf komt. Alle zintuigen kunnen worden ingezet. 

‘Frisse lucht geeft frisse ideeën.’

Wandelcoaching is heel geschikt voor mensen die vragen of twijfels hebben over hun werk of loopbaan. Daarnaast reduceert een wandelcoaching stress op een heel effectieve en natuurlijke manier. Het vrije gevoel dat veel mensen krijgen in de natuur, zorgt ervoor dat er ook vrijuit gedacht kan worden.

Tijdens de wandelcoaching worden er heel praktische oefeningen ingezet, letterlijk met je voeten op de grond. Niets zweverigs aan dus. We maken een mooie wandeling door het bos en ondertussen bespreken we de coachingsvraag. Het is verstandig om goede schoenen aan te doen en je warm aan te kleden bij koel weer. Eventueel kan je een flesje water meenemen.

Duur: 1,5 uur gemiddeld

Prijs: € 150,- per coaching incl BTW. 

Nu tijdelijk (tot 31 december 2021) een kennismakingstarief van € 99,- incl BTW per coaching.

Afspraak maken