Over cactus

Cactus is opgericht door Maaike van ’t Hull

We care for our work

Cactus Interim Management is in 2015 opgericht door Maaike van ’t Hull. Cactus focust op projectmatige inzet en recruiting, met als rode draad verandermanagement en het matchen van vraag en aanbod. Met veel energie en een dosis humor gaat Maaike samen met de klant aan de slag voor het optimale resultaat.

Als vers afgestudeerde bestuurskundige start ze haar loopbaan in 1996 bij Philips Business Communications op de afdeling Personeelszaken. Daar leert Maaike het uitvoerende werk van ervaren PZ-professionals.

Na 1,5 jaar zet zij haar carrière voort bij Uitzendbureau Start waar zij al snel wordt opgemerkt en doorgroeit naar een leidinggevende positie. Teambuilding, coachend leidinggeven en het matchen van vraag en aanbod staan er voor garant dat Maaike zich als een vis in het water voelt.

5 jaar later maakt Maaike de overstap naar Training & Adviesbureau Odyssee als landelijke manager secretariaten. Kerntaak is om 10 losse secretariaten om te vormen naar één landelijke, professionele dienst. Een geweldige uitdaging in verandermanagement!

Na enkele jaren als accountmanager voor de cursus Pensioen In Zicht te hebben gewerkt, verlaat Maaike Odyssee voor opleider Pro Education, een aanbieder in Post HBO-Masters. Als manager new business leert ze veel over marketing en het organiseren van succesvolle events.

Het ondernemerschap blijft echter kriebelen en wanneer Maaike de kans krijgt om de start-up Cullinan Academy verder uit te bouwen, grijpt zij die met beide handen aan. Cullinan Academy werft, begeleidt, traint en plaatst jonge net afgestudeerde academici bij grote bedrijven.

Het runnen van deze onderneming blijkt de generale repetitie voor het starten van haar eigen bedrijf: na ruim 20 jaar ervaring op te hebben gedaan start zij in het najaar van 2015 Cactus Interim Management.

Direct begint ze aan haar eerste project: het werven van bedrijfsartsen en stroomlijnen van het recruitmentproces bij ArboNed. Per 1 januari 2017 is dit project uitgebreid naar de holding van ArboNed: HumanTotalCare.

Sinds april 2016 is Maaike gecertificeerd als ICF Professional Coach en is zij haar coachingspraktijk gestart.
Kijk voor meer informatie over coaching op Cactus Coaching.

Maaike woont samen met haar man en twee dochters in Bussum.

Meer informatie over Maaike’s loopbaan en achtergrond is te vinden op LinkedIn:
Linkedin Maaike van ’t Hull