Enneagram

Het Enneagram is een model dat in basis opgebouwd is uit negen persoonlijkheidstypes. Elk type kijkt door zijn eigen lens naar de wereld en dat resoneert met een specifieke kernmotivatie. Deze eigen manier van naar de wereld kijken heeft impact op je persoonlijkheid, denken, voelen en doen.

Het Enneagram is een krachtig model dat tegelijk praktisch is en rijk aan inhoud en inzichten. Het is niet gericht op iemand in een type-hokje te duwen. Als individu ben je veel complexer, unieker en meer onderscheidend dan dat je type-nummer weerspiegelt. Het Enneagram is juist bedoeld als een nuttige gids bij je reis naar zelfontplooiing, opbouwen van relaties, conflictoplossing en het verbeteren van teamdynamiek.

Jouw persoonlijke Enneagramtype wordt bepaald door een online test. Deze test is ontwikkeld door Integrative Enneagram Solutions en is de enige ter wereld die jouw Enneagramtype met meer dan 95% zekerheid test. Uit de test komt een zeer uitgebreid rapport dat voor iedereen uniek is. Het rapport bevat informatie over jouw eigen type, subtype, welke neigingen je hebt tijdens stress en ontspannen situaties, de voorkeursstijl van uiten, hoe je feedback geeft en het liefste ontvangt en nog veel meer.

Verder wordt ook gemeten in hoeverre je gebruik maakt van de eigenschappen van de andere acht types. De daaropvolgende coachinggesprekken geven verheldering van alle informatie in het rapport en zorgen dat de diepere lagen zichtbaar worden en praktisch inzetbaar zijn.

Prijs all-in Enneagram coaching: € 395,- excl. BTW*

* Inclusief Enneagram iEQ9 online test + iEQ9 Professional Report + 2 coaching sessies

Afspraak maken